Line-up

KDLive Kastelendorp Live Line-up Queen Must Go On thumbnail

Queen Must Go On heeft één visie: de muziek van Queen naar jou brengen! De nieuwste sensationele Queen tribute band uit Nederland: Queen Must Go On. Zij brengen een ode aan de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’.

De complete Queen ervaring, klinkend zoals de originele albums! In 2020 bestaat Queen 50 jaar. Tijd dus om dit jubileum te vieren. Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die de looks en de sound hebben meegekregen. Zij brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Elk nummer tot in detail uitgewerkt, gespeeld met perfectie en een rauwe energie, hongerig om de arena te bezitten! Gecombineerd met een verpletterende show en podiumprestatie, die je doet schreeuwen om meer.

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van de rock. Ze brengen je alle bekende nummers, zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On, maar ook nummers uit de beginperiode van de band.

Het wordt een avond om nooit te vergeten!

De beste abba tribute, hommage aan ABBA en de sfeer van de jaren ’70 en ’80.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een hoofdrol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. Abba is een van de meest succesvolle bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en meer dan 370 miljoen platen in totaal).

Met 6 muzikanten staan zij garant voor een zeer gezellige avond (avondvullend programma mogelijk), met “ja, ik kende alle nummers” repertoire. Het is muziek met een enorme herkenbaarheid en waarbij alle koren tijdens deze concerten spontaan opstaan.

Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA Tribute in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen. De authentieke jaren ’70 en ’80 (originele ABBA) kleding tijdens het optreden maakt de indruk compleet.

Hoezeer de muziek van ABBA nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van ABBA Tribute. Niet alleen de generatie uit de tijd van ABBA raakt enthousiast. Steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld. Dit is het ultieme bewijs dat de ABBA muziek van alle tijden is.

Door de Nederlandse en buitenlandse pers genoemd als een van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn we trots op! Met twee top vocale Dancing Queens aan het front en gedegen muzikaliteit daarachter is succes verzekerd voor elke avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud!

De beste abba tribute voor een echte flashback naar de mooie muzikale tijden van weleer!!

Nur Deutsche Welle speelt de bekendste nummers van onder anderen Nena, Spyder Murphy Gang en Peter Schilling. Intens gespeelde meezingers uit de 80ties: een garantie voor succes. En niet alleen de mensen die de Deutsche Welle mee maakten zingen deze muziek mee, ook de nieuwe generaties kennen de teksten van buiten. De Deutsche Welle maakt een ware revival door. De band brengt een ode aan Deutsche Welle van de jaren 80, het tijdperk van getoupeerde zwart-wit-kapsels, schoudervulling en grote hoeveelheden make-up. Nur Deutsche Welle maakt er een iconische avond van.

De bandleden zijn overwegend ex Volumia! Ze maken muziek voor de mensen, althans zo wordt het omschreven, maar onderschat het niet, alleen muzikanten van dit kaliber kunnen deze muziek natuurgetrouw en geloofwaardig brengen.

Tickets

14 Januari, Deuren open om 18.00
Aanvang eerste band 19.00

Minimum leeftijd:18 jaar.